Spesialist på oppretting av bilskader i Stjørdalsdistriktet

Fått en bulk du vil rette opp? Eller en skjemmende ripe? Kom innom Evensen Bil AS. Vi har rettet opp og lakkert biler i en årrekke. Her får du rask og profesjonell service av dyktige fagfolk.

Vi er kjent for effektivitet og mye fagkunnskap. Ta gjerne bilen med for en vurdering på stedet. Vi gir uforpliktende pristilbud. Vi har faste, konkurransedyktige priser som gir deg mye for pengene, uten at det går ut over kvalitet eller sikkerhet på noe som helst vis.


Bilglass

Evensen Bil AS har lang erfaring med bilglass. Vår glassmester hjelper deg gjerne, enten du trenger reparasjon eller skifte av glass. Steinsprutskader kan fort volde stor skade på ruten om det ikke repareres raskt. Kontakt oss derfor med én gang du oppdager en skade i bilglasset, slik at vi kan reparere det raskt og sikkert.

Oppretting

Har du behov for biloppretting kan vi gi deg et godt tilbud. Verkstedet vårt inneholder alt vi trenger for profesjonell og effektiv reparasjon av bilskader. Kombinert med høy fagkompetanse og mange års erfaring får du et resultat vi vil være stolte av. Kom innom for vurdering av bilskaden. Vi gir uforpliktende pristilbud.

Lakkering

Lakkering av store og små skader blir hos Evensen Bil AS utført med meget høy fagmessig kvalitet. Våre spesialister på lakkering snakker gjerne med deg om prosessene, og kan gi tilbud og fortelle hvor lang tid reparasjonen vil ta. Vi lakkerer alle bilmerker og modeller fra eget lakkmikseanlegg av høyeste lakkmerkekvalitet