Når du trenger bilreparasjon i Stjørdal

Et sted for alle dine reperasjoner, service, eu-kontroller og utelagring-service av din bobil.

Enten du trenger bilreparasjon, skifting av dekk eller en periodisk kjøretøykontroll, kan vi hjelpe deg. Vår kombinasjon av dyktige mekanikere, moderne utstyr og konkurransedyktige priser gjør valget enkelt. Kom innom oss eller ring på 95742423 når du har behov for pålitelig bilreparasjon i Stjørdals distriktet.

På reise? 

Når du er ute og reiser, kan du få full service, antirustbehandlet eller reparert bilen din. Ved avtale kan du bli hentet når du kommer tilbake.

Egen bilhenger - redningsbil

Vi kjørere bort bilvrak til hugging, eller hjelper deg med å hente bilen i noen tilfeller om du får bilproblemer.

Mekanikerne

Det er mekanikerne våre som gjør oss gode. Deres kunnskap om bil er vårt levebrød. Hos oss finner du mekanikere med ulik fagbakgrunn, og vi kan derfor reparere det meste. Vi er stolte av å være en godkjent lærlingbedrift, slik at vi kan videreføre vår kunnskap og erfaring og sørge for at bilene i Stjørdal/Meråker får kvalifisert behandling, også i fremtiden.

Faste priser

Hos Evensen Bil AS har vi faste, konkurransedyktige priser. Enten du ønsker service, bilreparasjon eller periodisk kjøretøykontroll, får du et godt tilbud. Men aldri på bekostning av kvalitet og sikkerhet. Har du fått en pris på en jobb, og vi finner det hensiktsmessig å gjøre mer enn opprinnelig avtalt, vil vi alltid snakke med deg først og få din tillatelse. Vi gir uforpliktende pristilbud.

Kundeservice

God kundeservice er viktig i bilbransjen. Enten du kan mye om bil selv, eller ønsker at vi skal utføre det meste av vedlikehold og reparasjoner, møter du fagfolk som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Kundeservice er noe vi er opptatt av, og grunnen er enkel: Vi får fornøyde kunder av å gjøre en god jobb. Og de aller fleste syns det er hyggelig å bli tatt imot med et smil.